Bättre sent än aldrig

Här kommer några bilder från mässan som utlovat:


Sista förberedelserna






Vi och vår grymma lärare Åke :D 



Såhär såg montern ut när den var klar!



Stockholmsresa



3:e pris Bästa innovation


BÄSTA VARA

Idag var det UF-mässan i Tidaholm och vi vann Bästa Vara! :D Vi fick även tredjepris i Bästa Affärsplan och ett tredjepris i Bästa innovation. Eftersom vi vann Bästa Vara får vi nu åka upp till SM i Stockholm!

Vi var även bland dom fyra bästa i kategorin Bästa UF-företag men vi lyckades bara knipa fjärdeplatsen. Vi var lite besvikna till en början eftersom det var den tävlingen vi satsat hårdast på men vi är sjukt nöjda ändå :)

Bilder från mässan och på vår monter kommer imorgon!


Kör på för fullt

Den här veckan kommer vi spendera en hel del tid på att förbereda allt inför mässan. I helgen har vi arbetat med presentationen som vi ska ha inför juryn och klippt tyg. Idag har vi hämtat våra spånskivor och hyllor som Marbodal har sponsrat med! Sedan har vi målat våra två ränder, en svart och en rosa, på våra vita spånskivor. Vi är lite tveksamma till resultatet men vi hoppas det blir bra.




Vi kör på randigt i vårt företag när vi jobbar.



Presentation

På UF-mässan ska vi ha en presentation inför en jury eftersom vi är med och tävlar i bästa UF-företag. Idag skrev vi ihop lite vad vi tänkte att vi kunde säga och hade ett föredrag för våra lärare samt för en elev som vann bästa säljare på mässan förra året. De hade väldigt mycket som de tyckte vi skulle ändra och ta bort osv så nu i helgen ska vi arbeta med att skriva om hela presentationen.

Vi har även beställt hem mer tyg så nu har vi en hel del arbete med att klippa ut alla delar till påsarna. Detta ska vi också göra i helgen så det kommer bli en helg full med UF-arbete!


Mer publicitet

Igår var tidningen och besökte alla oss UF-företag på Rudbecksgymnasiet. Vi fick svara på lite frågor och blev fotograferade tillsammans med vår produkt. Det ska tydligen bli någon slags bilaga med alla UF-företagen inför mässan den 20 mars. Bilagan kommer skickas med Tidaholm och Falköpings tidning. Så bor du i Tidaholm eller Falköping får du allt hålla ögonen öppna och läsa om oss.

Sponsringen till mässan har gått över förväntan de senaste dagarna och vi har fått allt det material vi behöver. Vi presenterar alla sponsorer i bloggen efter mässdagen! Det vi har kvar att fila på nu är vår presentation inför juryn. Eftersom vi satsar på att vinna kategorin Bästa UF-företag måste den vara proffsig och det är det vi jobbar med just nu.


Sponsring

Just nu håller vi på att få företag att sponsra oss med material till vår monter på mässan. Det går sådär men vi ger inte upp!

Glöm inte att höra av er till oss på [email protected] om ni är sugna på er alldeles egna påse!


Mässan


RSS 2.0