Projektredovisning

Idag ska vi ha projektredovisning för ettorna och tvåorna på natur här på Rudbecksgymnasiet. Vi tror det kommer gå bra, dock är Philip sjuk.

Annars händer inte så mycket inom företaget. Vi håller på och arbetar med montern inför mässan. Mässan är den 20 mars i Forshallen här i Tidaholm. Kom gärna dit och kolla och stötta oss. Där kan du även köpa en påse av oss om du skulle vilja det!!


1 miljon människor

Vi var ju som sagt och lyssnade på Therese Albrechtsson förra veckan och en sak som hon sa då är ganska intressant. Hon sa att vi alla på något vis känner 1 000 personer. Och dessa 1 000 personer känner ju då i sin tur också 1 000 personer. Om man då berättar om sin produkt för alla som man känner och de sedan berättar detta vidare har man helt plötsligt fått 1 000 000 människor som känner till ens produkt. Så nu vill vi i Safe n´Dry att ni ska berätta om vår produkt för alla ni känner! Vem vet, kanske 1 miljon människor känner till vår produkt innan sommarlovet tar vid? ;)

Just nu ägnar vi all vår tid åt att skriva på rapporten och tävlingsanmälningarna osv. Vi kommer uppdatera oftare när arbetet med montern och vår nästa produktion startar.




Bjuder på en bild på vår allra första prototyp.


RSS 2.0