Sportringen

Vi kan nu meddela att vår produkt finns att köpa på Sportringen i Tidaholm. Affären ligger på Norra Kungsvägen 3, mitt i centrala Tidaholm. Vi är väldigt nöjda med detta samarbete!





Länk till deras hemsida:
www.sportringen.desktop.nu


Kontakinformation

Om DU är sugen på att skaffa dig en Safe n´Dry-påse så tveka inte på att kontakta oss på mailen. Påsen finns att välja att i färgerna svart och rosa. Om du vill kan du även köpa med ett hänglås.


Prisuppgifter:

Påse  119:-

Påse + lås  149 :-



I mailet ska du skriva ditt namn, antalet påsar (och om du önskar köpa med lås eller inte), färg och kontaktinformation.


Vår mail: [email protected]


Föreläsning - Therese Albrechtson

Idag var vi på föreläsning med Therese Albrechtson.
Om man läser om henne står det bland annat: "Hon är trots sin ungdom en uppmärksammad entreprenör som mottagit en rad utmärkelser de senaste åren. Hon är en omtyckt föreläsare som inspirerar människor att våga satsa för att lyckas i livet."

Hennes blogg & hemsida.

Vi i Safe n' Dry UF ser henne som en riktig inspirations- och motivationskälla. Hon kämpade och satsade trots att ingen trodde på henne och hennes idéer. Man ser och känner verkligen vilken energispruta hon är. Therese är inte rädd för något, framförallt inte för att skämma ut sig vilket man förstår då hon gjort bort sig för bland annat Barack Obama.

Vi fick ta ett litet eftersnack med henne i ett klassrum. Givetvis passade vi även på att fota samtidigt.


Från vänster: Philip, Therese, Erik, Christian & Jesper.


Hon ställde även upp på en skojbild. Riktigt rolig tôs! =)

Vår artikel





Hur fungerar påsen egentligen?

Här kommer en liten guide på hur vår påse funkar:

1. Sätt fast cykelhjälmen på sadeln.




2. Trä påsen över hjälmen+sadeln




3. Se till att spänna vajern och lås sedan ihop öglorna i det befintliga låset på cykeln eller med hjälp av hänglåset man kan köpa med.






Här har vi låst fast vajern i det befintliga låset.


Så här blir slutresultatet:






Vad är på gång?

Ni missade oss väl inte i tidningen igår? Kan väl förtydliga att vi inte direkt har några mål på att vinna bästa UF-företag i Sverige. Det är i stort sett omöjligt..

Det som är tänkt att komma härnäst på bloggen är ett inlägg om var och en av oss i företaget med kontaktinformation och så vidare. Vi håller även på att ta kontakt med cykel- och sportaffärer i Tidaholm och Skövde där vi hoppas få sälja våra produkter. Så snart kanske ni inte behöver ta kontakt med oss om ni vill köpa en påse utan ni kan gå till en helt vanlig affär. Bra va?


Artikel imorgon

Nu har Västgötabladet varit här och tagit kort. Artikeln kommer med i morgondagens tidning! Så se till att läsa tidningen imorgon.

Just nu sitter vi och jobbar med arbete inför mässan som äger rum i Forshallen den 20 mars. Vi har mycket pappersarbete som måste göras och det är det vi håller på med nu.


Tidningen

Nu kan vi inte hålla oss längre. Det som händer imorgon är att vi ska träffa tidningen för att ta kort till en artikel om vårt UF-företag. Det var i förra veckan som vi skickade iväg ett mail till några tidningar och dagen efter så ringde Västgötabladet till Erik och ställde lite frågor. Imorgon är det dags för fotografering och artikeln kommer troligen finnas i tidningen någon dag nu i veckan. Så håll ögonen öppna!


Nu händer det grejer

Vi har precis fått ett mycket spännande samtal men vi tänker inte avslöja vad det handlade om riktigt än ;) Ni får veta mer om detta på tisdag!


Facebook

Just nu pågår en intressant diskussion om vår logga på Facebook. Den ser ut så här:



Loggan är gjord för hand av Christian Käck - vår ekonomiansvarig. Loggan har fått väldigt mycket beröm av våra UF-lärare AC och Åke. De har till och med sagt att vi har chans att vinna tävlingen "Bästa logga" på UF-mässan i mars. Vi i företaget är väldigt nöjda med vår logga. Dock är det många på facebook som inte håller med våra UF-lärare och tycker raka motsatten. Folk har till och med lovat oss pengar om vår logga vinner!

Vi tycker att diskussionen om vår logga är intressant och att det är roligt att den fått uppmärksamhet. Loggan är ju ändå till för att väcka uppmärksamhet!


Väl mött!

Bild på vår produkt





Påsen finns även att köpa i svart!

 


RSS 2.0