Inspelning

Imorgon ska vi iväg till Skövde för en inspelning till ett projekt. För er som inte vet vad det är vi håller på med får vänta tills imorgon då vi avslöjar allt! Vi tar med kameran och fotar lite så att ni får lite bilder också.

Vi kan även berätta att vi hade ett möta med Z-reklam idag som ska trycka upp våra monterväggar. Montern kommer nog att väcka uppmärksamhet och det är nog det som behövs om man ska sticka ut i Stockholm. Här får ni en länk till z-reklams hemsida: http://www.z-reklam.se/

Vi är lite nyfikna på vad ni läsare tror om våra chanser i Stockholm. Tror ni att vår produkt är tillräckligt bra för att vinna bästa vara? Någon som vet någon stark konkurrent?


Tyget har kommit!

Nu har äntligen vårt tyg från Swelogent kommit. Det skulle ha kommit i början av veckan men igår hade vi fortfarande inte sett skymten av något tyg! Vi ringde därför och sa att det var väldigt brottom och de var snabba att skicka iväg det så idag ska vi börja med produktionen.

Det första steget i produktionen är att skissa ut de olika bitarna i tyget och sedan klippa ut dem. Efter det ska vi skicka iväg alla bitarna till en sömerska som vi har anlitat nu inför Stockholm.


Gothia Science Park

Imorgon ska vi till Gothia Science Park i Skövde. Där ska vi få träffa någon som kan ge oss tips och råd om hur vi kan effektivisera vår produktion, hur vi kan vidarutveckla vår idé, hur man kan få tag på fler återförsäljare och så vidare.

Vi har även börjat beställa hem material och ska nu börja tillverka ett gäng produkter igen. Vill du vara helt säker på att få en skyddspåse (svart eller rosa) kan du höra av dig till oss via mail. Skriv ditt namn, adress, telefonnummer, mobilnummer, email samt hur många påsar du vill ha och vilken färg!



En del av Gothia Science Park i Skövde.


Mot Stockholm

Igår tog vi upp arbetet med företaget igen efter ett välbehövligt påsklov. Vi startade arbetet med ett möte i Skövde (vi håller på det ett tag till). Mötet var givande och vi är riktigt nöjda över vårt samarbete med företaget i fråga. Vi har även börjat planera vår monter till mässan i Stockholm. Den här gången har vi tänkt att vara ute i god tid och ha allt klart minst 1 vecka innan vi ska åka (till skillnad mot sist då vi inte hade något klart förrän dagen innan mässan typ).

Är det nån som har en bra idé på hur montern kan se ut eller vad vi ska ha för sorts tävling eller liknande får ni gärna höra av er :) !


Påsklov

Den här veckan har vi i Safe n´Dry haft påsklov så det är därför vi inte har uppdaterat på ett tag. Vi kan i alla fall avslöja att vi har en spännande grej på gång och att vi ska åka till Skövde på tisdag med företaget. Vad det är för nått får ni reda på på tisdag. Så missa inte att kika in här då ;) !

Glad Påsk!


RSS 2.0